Logo
    main-post-cover

    Windows 11-də OneDrive ehtiyat nüsxə bildirişlərini həmişəlik söndürmək olur

        Microsoft Windows 11 əməliyyat sistemində OneDrive vasitəsilə faylların ehtiyat nüsxəsini yaratmağı təklif edən bildirişləri dəyişdirib. İstifadəçilər artıq «Opt out of backup» düyməsi ilə bu xəbərdarlıqları həmişəlik söndürə biləcəklər. Yenilik OneDrive xidmətindən istifadə etmək istəməyənlərin əməliyyat sistemində eyni təkliflə təkrar qarşılaşmasının qarşısını alacaq.
        Dəyişiklik Windows 11 25H2 adlı son stabil versiya ilə əlaqəlidir. Əvvəllər OneDrive sinxronizasiyasını aktivləşdirmək istəməyənlər yalnız «Remind me later» və ya «Remind me in 3 days» seçimlərindən birini seçə bilirdilər. Buna görə bildiriş müəyyən müddətdən sonra yenidən ekrana çıxırdı. Yeni seçim isə imtinanı daimi edir və təkrarlanan xatırlatmaları dayandırır.

    Şərhlər

    Şərh yazmaq üçün Google və ya Facebook hesabınızla daxil olun.

    Şərhlər yüklənir...