Instagram-a həmin dəqiqə deaktiv edəcəyiniz yeni funksiya gəlib

19.01.2018 0 PAYLAŞIM 576 OXUNMA

Bundan sonra Instagram dostlarınıza sizin sonuncu dəfə nə zaman bu sosial şəbəkəyə daxil olduğunuzu söyləyəcək.

Bir neçə müddət bundan öncə istifadəçilər iOS Android sistemlərində Instagram-ın bu yeni funksiyasını aşkar etdilər. Xoşbəxtlikdən Instagram bu şəxsi məlumatı hər bir istifadəçiyə təqdim etmir. Bu məlumatı yalnız sizin ismarış yazdığınız və ya öz Stories paylaşımınızda tag etdiyiniz insanlar görür.




Həmin insanlar sizin sonuncu dəfə nə zaman Instagram tətbiqini aktiv etdiyinizi, ismarış bölməsinə nə zaman daxil olduğunuzu görə biləcəklər. Əgər siz bu məlumatın digər insanlar tərəfindən bilmələrini istəmirsinizsə onu deaktiv etmək olar. Bunu etmək üçün ayarlara daxil olub Show Activity Statusdüyməsini deaktiv etmək lazımdır. Lakin bu funksiyanı deaktiv etsəz, siz də öz növbənizdə digər istifadəçilərin nə zaman Instagram-dan istifadə etdiklərini görə bilməyəcəksiniz.




<